valors · educació · oci

La música al servei de les persones

Experiències musicals orientades al creixement personal, la integració social, l’oci i l’espectacle.

Serveis

Experiències musicals orientades al creixement personal, la integració social, l’oci i l’espectacle. Gaudeix de la música i aprèn un instrument d’una forma lúdica i dinàmica.

Combo totes les edats

Toca la bateria, el baix, la guitarra, el piano... Canta! Torna a sentir el plaer d'aprendre. Gaudeix de la música en grup, amics, companys de feina. No cal experiència.

Guitarra

Desenvolupa el llenguatge de la guitarra en grup reduït. Aprèn tècnica, llenguatge musical i gaudeix de compartir cançons alhora que aprenem a tocar la guitarra d'una forma divertida.

Piano

Aprèn piano i llenguatge musical divertidament amb activitats fetes a mida per cada alumne. Classes grupals reduïdes per desenvolupar els coneixements de llenguatge musical treballat.

Audicions

Audicions

Gaudeix en directe d'un espectacle musical educatiu amb diferents textures auditives i visuals a càrrec de músics professionals.

Tallers

Tallers

Sessions pràctiques interactives adaptades a tots els nivells per treballar, aprendre i fer valdre les relacions musicoterapèutiques i socials.

Escola de musica

Escola de música

Un projecte educatiu fet a mida impulsant les inquietuds artístiques, la pràctica musical i el desig de potenciar els valors humans inherents a l'activitat artística.

Essència

Els valors són els ingredients principals de les nostres experiències musicals. 

Sentim la música com eina potencial, com llenguatge universal per transmetre aquests valors.

 

TENACITAT

La tenacitat a l’hora d’aprendre un instrument, la perseverancia i l’organització per assolir els objectius.

PRÀCTICA

L’aprenentatge a través de la pràctica, que permet gaudir d’un coneixement integrat des del primer dia

TREBALL EN GRUP

El treball en grup com a eina pedagògica que facilita múltiples espais expressius, de relació artística i d’intercanvi entre iguals.

COMPARTIR

El saber escoltar i compartir amb la resta de companys son valors importantíssims en les nostres classes, audicions i tallers.

Qui Som

Un equip docent de músics professionals amb una llarga trajectòria musical i educativa. Apassionats per la música, la docència, els valors i les persones.

Javier

Javier López

Mestre de llenguatge musical, combo, harmonia, arranjaments i guitarra. Coordinador musical els últims 5 anys. Experiència en classes grupals i de conjunt instrumental aplicant noves metodologies. Participa en diferents projectes com guitarrista flamenc.

Jacob

Jacob Carrasco

Mestre de guitarra, llenguatge musical, harmonia, arranjaments, combo i sensibilització musical. Experiència en classes grupals en iniciaició musical i amb nois i noies amb necessitats especials. Des dels 15 anys ha format part com guitarrista de diferents bandes del panorama barceloní.

Vols que parlem?

No et quedis amb cap dubte, ens posarem en contacte amb tu per explicar-te el nostre projecte i poder respondre totes les preguntes que tinguis. Només cal que facis clic aquí. ;)